Bli medlem

 • I enlighet med GDPR behöver vi ha ditt samtycke till att vi registrerar ditt namn, din adress, ditt telefonnumer och din e-postadress. Genom att markera i rutan nedan samtycker du till detta.
  Vill du bli medlem utan att lämna ut annat än ditt namn så kan du höra av dig till vår kassör. Det gör du lättast genom att använda dig av kontaktformuläret under fliken "Kontakt". Mer information om i vilket syfte vi vill ha dina kontaktuppgifter hittar du via länken ovan.
 • Utställningskritiker är en sammanställning av de omdömen de olika domarna gjort på alla officiella utställningar i landet under året vad gäller schipperke.

  Den ges ut i digital version två gånger per år och kostar 50:-/år

  Önskar du även få tryckt kopia tillkommer 25:-/år

  OBS! Detta pris är endast för dig som är medlem.
  Icke medlem betalar 100:- för två utgåvor per och och då ingår endast digital version.

Priser

Helbetalande medlem 260:-
Familjemedlem 80:-
Förutsätter en helbetalande och sammanboende medlem i familjen

Valpköpare 0:-
Om din valps uppfödare är medlem och står med på uppfödarlistan så ingår ett års gåvomedlemskap för dig i köpesumman. Uppfödaren har troligen redan meddelat oss att du ska bli medlem, men är du ombedd att meddela detta själv så är det här du gör det.  Skriv i så fall "Valpköpare" samt vilken uppfödare din hund kommer ifrån i meddelanderutan.

Betalning

När du fyllt i formuläret och skickat din medlemsansökan, ska betalning komma Schipperkeringen tillhanda för att ditt medlemskap ska vara giltigt.

Betalning görs till bankgiro 600-1945 (Swedbank) eller via Swish 123 427 96 83.
Märk din betalning med namn samt med e-postadress och/eller telefonnummer.

For payment outside of Sweden
Svenska Schipperke Ringen´s Accont Number:
IBAN: SE1480 000 8214 9944 790 5408
BIC(orSWIFT): SWEDSESS

Please state your name och e-mailadress when paying

SSR på sociala medier

När du blivit medlem i rasklubben är du välkommen till vår slutna grupp på Facebook. Vi accepterar din medlemsförfrågan där så fort vi har möjlighet.
Klicka här för att komma direkt dit. (Öppnas i nytt fönster.)


Vi har också en s.k. Gilla-sida (fan page) som är för alla, oavsett om man är medlem eller ej. . När du markerat att du "gillar" den så får du avisering så fort något skrivs där. För att komma till den så klickar du här. (Öppnas i nytt fönster.)

Svenska Schipperke Ringen finns också på Instagram som du hittar när du klickar här. (Öppnas i nytt fönster.)